HIERONTA

Oletko istumatyössä oleva, jota niska – hartiaseudun kiputilat vaivaavat säännöllisesti? Tai vihoitteleeko alaselkä paljosta istumisesta? Vai oletko paljon urheileva, jonka lihakset tarvitsevat huoltoa ja palautusta kovasta rasituksesta? Kenties jotain tältä väliltä ja lihaksesi tarvitsevat huoltoa.

Hieronta on loistava apu tähän. Hieronta rentouttaa lihasta, vähentää kipua, sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa ja lihaksen palautumista rasituksen jälkeen.

Jo ensimmäinen käynti hierojalla voi helpottaa akuuteimpia kehon kireys- ja jännitystiloja, mutta kunnon tehon hieronnasta saa, kun valitsee pitemmän hoitojakson. Noin 3-6 käynnin jälkeen kehon kireydet ja jännitykset saadaan laukeamaan ja kipua helpottamaan. Tämän jälkeen säännöllinen käynti ylläpitää saavutettuja tuloksia ja ennaltaehkäisee uusia vaivoja.

Palveluihini kuuluvat yksilöllisen hoitosuunnitelman laatiminen haastattelun, kehonkartoituksen ja asiakkaan omien toiveiden perusteella. Tärkeintä on ottaa huomioon yksilön tarpeet, sillä se mikä sopii toiselle välttämättä ei sovi toiselle. Tavoitteena on löytää vaivojen taustalla oleva syy ja lähteä hoitamaan sitä, eikä ainoastaan oiretta.

Hoitomuotoihini kuuluvat klassinen- sekä urheiluhieronta, mobilisoivahieronta, triggerpistekäsittely. Lisäksi vielä kinesioteippaus löytyy palveluista.

 

HINNAT

Hieronta 30 min   25€

Hieronta 50 min   40€

Hieronta 80 min   60€

Kinesioteippaus lisä  7€